Voor en door mensen, daar draait het om. Gemotiveerde medewerkers die een persoonlijke band hebben met ons bedrijf en die we kennen. Hierdoor kunnen we ervoor zorg dragen dat de juiste mensen op de juiste plaats aan het werk gaan. Van te voren goed ingelicht over de functie die ze gaan vervullen maar ook over de eventuele gebruiken en tradities in het bedrijf van onze opdrachtgevers.

Of het nu gaat om een uitzendkracht voor een kortere of langere periode, om een opdracht voor werving en selectie of om detachering op projectbasis, Stiptwerk regelt het voor u. Gedreven vakmensen met het juiste arbeidsmoraal en met respect voor u en uw bedrijf.

Ben je op zoek naar ander passend werk, voor tijdelijk of wellicht voor langere termijn dan kun je bij Stiptwerk rekenen op goede banen bij interessante bedrijven. Vooraf kijken we goed wat je mogelijkheden zijn en proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jouw wensen. We informeren je vooraf zorgvuldig over je nieuwe werkplek.

Stiptwerk regelt banen en medewerkers en dat alles op het juiste niveau met een duidelijke meerwaarde. Wij respecteren geloof en afkomst van onze medewerkers en opdrachtgevers en houden rekening met deze waarden.