Over ons

Jouw toekomst bij Stiptwerk op één!

Gemotiveerde werknemers aan een juiste én passende baan verbinden: dát is ons doel. Door middel van onze manier van werken zorgen wij ervoor dat jij op de juiste plaats aan het werk gaat. Hoe we dit doen? We bespreken samen jouw wensen in je toekomstige baan. Wat wil je graag bereiken? Wat sluit aan op jouw behoeftes?

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om bij jouw nieuwe werkgever direct in dienst te komen. Hierdoor kun je gelijk als vaste kracht aan de slag bij jouw bedrijf.

In 4 stappen naar jouw droombaan

Inschrijven

Schrijf je in bij Stiptwerk en laat ons jou helpen om jouw droombaan te vinden. We beschikken over een groot netwerk, dus we vinden altijd een geschikte functie.

Kennismaken

We leren je graag kennen, om voor jou de perfecte match te kunnen vinden.

Solliciteren

Als wij jouw perfecte baan hebben gevonden, is het jouw beurt om te gaan solliciteren. Geen zorgen, we geven je de tools die jij nodig hebt om de baan te bemachtigen!

Aan de slag

Zijn jij en je werkgever dé perfecte match? Van harte gefeliciteerd! Je kan nu lekker aan de slag!

Neem contact op met Klaas Koobs

Hulp nodig in je zoektocht naar een baan of werknemer? Dankzij onze jarenlange ervaring in Staphorst en omgeving, helpen wij jou naar de volgende stap.  Wij staan altijd voor je klaar om zorgen uit handen te nemen!

Stabiliteit

Als medewerker heb je behoefte om te weten waar je aan toe bent. Daarom zorgt Stiptwerk voor duidelijke afspraken die perfect bij jou passen. Wij zijn geïnteresseerd in jouw behoeftes én geven advies over jouw loopbaan.

Toekomstgericht

Jouw baan is jouw toekomst. Wat past bij jou en welke ambities heb je? Het antwoord op deze vragen helpt jou om op de juiste plek terecht te komen. Hiervoor is het van belang om elkaar goed te leren kennen.

Integer

De uitdagingen waar je in je werksfeer tegenaan kunt lopen, helpen jou groeien. Een boodschap, hoe leuk of pijnlijk ook, moet verteld worden. Hierdoor krijg jij de kans je hierin verder te ontwikkelen.

Plezier

Tegenwoordig breng je steeds meer tijd door op het werk, des te belangrijker dat je er ook met plezier naar toe gaat én het naar je zin hebt! Stiptwerk is ervan overtuigd dat als jij op de juiste plek zit, dit zéker moet lukken.

Toegankelijk

Misschien heb je ook nog andere hobby’s waar jij graag je tijd aan besteedt. Wellicht komen we elkaar ergens anders óók tegen, bijvoorbeeld in de supermarkt of bij de voetbalclub. Doordat wij veel waarde hechten aan persoonlijk contact, leren we elkaar goed kennen. Onze deur staat altijd voor je open!

Maar wie zijn wij?

In ons kantoor, gevestigd in Staphorst, is een team van 3 specialisten iedere dag weer bezig om jou aan je droombaan te helpen:

Klaas

‘’Zelf ga ik iedere dag met plezier naar het werk, dit gun ik iedereen. Ook jou!’’

Marjanne

‘’Wij kijken verder dan alleen de opleiding, maar ook naar de persoon én de motivatie’’

José

‘’Eerlijkheid en gedrevenheid vinden we bij Stiptwerk heel belangrijk. Met de juiste inzet kom je ver!’’

Inschrijven

Ben jij klaar voor jouw droombaan? Onze actuele vacatures vind je onder het vacatureaanbod. Nog niet precies gevonden wat je zocht? Geen zorgen! Schrijf je vrijblijvend in voor een kennismakingsgesprek óf laat je gegevens achter via Whatsapp.  

Dé Norm voor betrouwbaarheid

Bij Stiptwerk vinden wij betrouwbaarheid en kwaliteit belangrijk. Met trots kunnen wij dan ook aangeven dat wij Stichting Normering Arbeid -gecertificeerd zijn. Dit betekent dat wij volgens de wetten & regels werken én daarnaast elk half jaar gecontroleerd worden. Tijdens deze controle worden wij gecontroleerd op personeelsadministratie, loonadministratie, financiële administratie, sectorspecifieke CAO-naleving.

Zo zorgen wij ervoor dat wij de kwaliteit leveren die jij in jouw zoektocht naar de perfecte werkgever verdient!

Ons S.N.A. keurmerk kunt u hier downloaden