Uitzendbureau omgeving Dalfsen

Bent u op zoek naar personeel uit de omgeving van Dalfsen, maar kunt u niet de juiste kandidaten vinden? Stiptwerk uitzendbureau is gespecialiseerd in werving & selectie van personeel uit de omgeving van Dalfsen. U kunt bij ons terecht voor het inhuren van personeel voor korte klussen en voor personeel voor de lange termijn. Hierbij kunt u denken aan personeel dat met de handen werkt, mensen die technisch werk verrichten of aan kantoorpersoneel.

Geschikt personeel

Om het maximale uit uw organisatie te halen is geschikt personeel van essentieel belang. Een team dat goed op elkaar ingespeeld is kan uw organisatie onderscheiden binnen de markt. Het is belangrijk dat nieuwe medewerkers binnen het team passen en beschikken over voldoende kwaliteiten. Een medewerker die hier niet aan voldoet kan de balans binnen het team verstoren. Zorgvuldigheid bij het werven en selecteren van kandidaten is dus noodzakelijk. Een zorgvuldige selectie kost alleen veel tijd en energie. Stiptwerk uitzendbureau is gespecialiseerd in het werven en selecteren van de juiste kandidaten voor uw team.

Persoonlijke behandeling

Stiptwerk uitzendbureau selecteert geschikte kandidaten door een persoonlijke behandeling. De lijnen zijn kort en zowel bedrijven als kandidaten hebben met dezelfde contactpersoon te maken. Om een goed beeld van de functie te vormen komen we langs voor een analyse van de organisatie. Om vervolgens de juiste match te kunnen maken plannen we persoonlijke gesprekken met onze sollicitanten in.

Personeelsbemiddeling in de regio

Het hoofdkantoor van Stiptwerk is gevestigd in Staphorst, in Dalfsen beschikt het uitzendbureau nog niet over een eigen pand. Stiptwerk uitzendbureau werkt momenteel vanuit Kulturhus ‘De Trefkoele Plus’ in Dalfsen. Sollicitanten kunnen hier op afspraak terecht voor een kennismakingsgesprek.

Stiptwerk: “Voor werk in de regio”

Heeft u de juiste kandidaten nog niet gevonden? Bent u op zoek naar een betrokken partner die u hier bij helpt? Neem dan contact op met Stiptwerk uitzendbureau Dalfsen. Klaas Koobs komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt hem bereiken door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 06-23087368.

Uitzendbureau omgeving Dalfsen