• Wil jij dichter bij huis werken?
  • Wil jij meer verdienen?
  • Ben je toe aan nieuwe collega’s?
  • Wil je in een heel andere branche aan het werk?

Er zijn heel veel redenen om een andere baan te willen en momenteel zijn er heel veel kansen op de arbeidsmarkt. Stiptwerk uitzendbureau heeft veel vacatures waar we de juiste kandidaten voor zoeken. Al deze vacatures zijn in de regio Staphorst.

Ook ’s avonds geopend

We spreken met regelmaat mensen die graag van baan willen veranderen, maar geen tijd hebben om overdag een sollicitatiegesprek in te plannen. We zijn dagelijks geopend tot 17.00 uur. Om mensen die overdag aan het werk zijn ook de mogelijkheid te bieden om langs te komen voor een gesprek wijken we af van de reguliere openingstijden. We zijn daarom vanaf 23 mei ook 1 avond per week geopend. De ene week is dat op woensdagavond en de andere week de donderdagavond. De data zijn als volgt:

Woensdag; 23 mei, 6 juni, 20 juni, 4 juli & 18 juli

Donderdag; 17 mei, 31 mei, 14 juni, 28 juni & 12 juli

Met of zonder afspraak

Iedereen is welkom. Je mag van te voren een afspraak maken, maar dat is niet noodzakelijk. De koffie wordt vers voor je gezet en we gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden die we voor je hebben. Ons doel is om een nieuwe baan voor jou te vinden bij een opdrachtgever waar je direct of na verloop van tijd rechtstreeks in dienst komt.

We zien je graag verschijnen op één van de avonden. Mocht je liever een andere avond komen, neem dan even telefonisch contact op. We gaan dan overleggen wat mogelijk is.

Telefoonnummer: 0522-746222
E-mail: staphorst@stiptwerk.nl

Tot ziens in de Piramide!

Herik en Klaas
Stiptwerk uitzendbureau BV