Op zoek naar de perfecte kandidaat voor uw vacature?

Wij kunnen u helpen!

Op zoek naar een geschikte medewerker?

De zoektocht naar de perfecte kandidaat voor uw vacature is niet altijd even makkelijk. Bij Stiptwerk bent u aan het juiste adres! Stiptwerk uitzendbureau neemt u letterlijk werk uit handen in uw zoektocht naar personeel. Denk bijvoorbeeld aan een voorselectie in de sollicitatieprocedure of de administratie die er bij het sollicitatieproces komt kijken.

Het grootste voordeel van werken met een uitzendbureau is dat u alleen geschikte kandidaten voor uw functie krijgt voorgesteld. Dat scheelt u urenlang cv’s bekijken van sollicitanten die niet passend zijn voor uw vacature. Een ander bijkomend voordeel is dat u gebruik maakt van het brede netwerk van Stiptwerk. Hierdoor komt uw vacature buiten uw eigen netwerk onder de aandacht en dát zorgt voor resultaat.

Vacature aanmelden

Sollicitatiegesprekken met geschikte kandidaten

Vacature invullen

Klaas Koobs

De toekomst van uw werknemers bij Stiptwerk op één!

“De juiste mensen, op de juiste plaats aan het werk krijgen, dát doen we door onze uitzendkrachten écht te leren kennen. Wij weten wat hen motiveert en bij hen past. Zo krijgt u alleen passende sollicitanten voor uw vacature. Dat scheelt enorm veel tijd!” – Klaas Koobs –

Diensten Stiptwerk

Uitzenden

Werving en selectie

Detachering

Uw toekomst bij Stiptwerk op één

Bij uitzendbureau Stiptwerk uit Staphorst zetten wij ons dagelijks in om medewerkers bij het juiste bedrijf aan het werk te krijgen. Zoekt u krachten op tijdelijke basis, omdat u bijvoorbeeld vakanties, verlof of ziektes moet overbruggen? Of zoekt u vaste werknemers? Bij Stiptwerk vindt u uw personeel.

Bent u er tijdens het sollicitatiegesprek al achter dat wij de perfecte werknemer voor uw vacature gevonden hebben? Dan biedt Stiptwerk u de mogelijkheid om de medewerker direct in dienst te nemen. Bij Stiptwerk staat de perfecte match altijd op één. 

Dít is waarom u voor Stiptwerk kiest:

  • Goede kennis over de behoeftes van uw bedrijf
  • Verlichten van uw werkzaamheden
  • Groot kandidatennetwerk
  • Persoonlijke benadering en eerlijkheid staan voorop

Vacature aanmelden

Bent u klaar voor de perfecte kandidaat voor uw vacatures? Meld uw vacature vandaag nog aan en wij gaan voor u op zoek. 

  • * verplichte velden